Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Sve cene su izražene sa PDV-om.

Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine

Svoju online porudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije i isključivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja će se realizovati u valuti Republike Srbije – dinarima. Dakle, ukoliko se proizvod plaća deviznom karticom, sredstva će se konvertovati u dinare, po srednjem kursu narodne banke Srbije na dan plaćanja.

Dostava

Vašu porudžbinu možete preuzeti besplatno u maloprodajnom objektu YU Biznis Centar, Bulevar Mihajla Pupina 10 Ž NP lokal 8, 11070 Novi Beograd.

Naše pošiljke u Srbiji šaljemo kurirskom službom City Express-om.

Pošiljke pouzećem se predaju kurirskoj službi na slanje u roku od jednog radnog dana, nakon potvrde mejlom o kupovini.

Nakon preuzimanja, kurirska služba Vam dostavlja pošiljku. Uobičajeno vreme dostave je dva radna dana za veća naselja, a za udaljenija mesta četiri radna dana.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danom od 8:00 do 17:00 sati i i subotom od 9:00-13:00. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Ukoliko primalac nije na adresi, a po prijemu obaveštenja o pokušaju dostave, kurirsku službu možete nazvati na broj koji će biti naveden na obaveštenju i dogovoriti se o mestu i vremenu dostave koje Vam najviše odgovara.

Status pošiljke možete proveriti pozivom na info telefon +381 11 30 93 000 u periodu od 09-16h svakog radnog dana.

Dostava se obavlja preko kurirskih službi Aks and City Express i obračunava se po njihovim važećim cenovnicima koje možete videti na njihovim sajtovima.